Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLAT

HEGYIKERÉKPÁRA csapatunk alapvető célja, hogy az egyként gondolkodó és érző, kerékpározást szerető emberekből, baráti társaságként is funkcionáló, a bringázáson túl is egymást segítő csapatot hozzunk létre és tartsunk egyben. 2004 óta...


SÁRKÁNYHAJÓSárkányhajó csapatunk 2010-ben alakult, azóta rendszeresen részt veszünk különböző versenyeken, elsősorban a Magyar Kajak- Kenu Szövetség által megrendezett Sárkányhajó Roadshow versenysorozaton. 2011-ben bajnoki címet szereztünk, melyet a 2012-es évben sikerült megvédenünk.


HEGYMÁSZÁSA Merkapt SE Hegymászó- és Túra szakosztály 2007-ben alakult egy túrázni szerető baráti társaságként, azóta a csapat mind összetételében, mind céljaiban teljes átalakuláson ment át. Szakosztályunk tagszervezete a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetségnek (MHSSZ).TÁJBRINGA2012-ben, a Tájékozódási Kerékpáros Világbajnokság hazai rendezésének évében indult. Fő célunk a VB-n való sikeres helytállás volt, melyet Cseh Veronika révén maximálisan abszolváltunk, hiszen hatalmas fölénnyel lett háromszoros Világbajnok. Magasan a léc a folytatáshoz..


KAJAK-KENUSzakosztályunk 2007-ben alakult meg azzal a céllal, hogy csapattá formálja az edzeni és versenyezni szándékozó, a kajak-kenu iránt elkötelezett sportolókat. A tagjaink legtöbbje komoly sportmúlttal rendelkezik, csapatunkban van olimpiai résztvevő és világbajnoki érmes is.


ATLÉTIKAA különböző futóversenyek beszámolói folymatos feltöltés alatt állnak. Hamarosan minden korábbi beszámoló felkerül a megújult honlapunkra.TRIATLON"Már a vízben is vagyok, löknek, rúgnak, mindenfelől, pedig én a mezőny hátsó részében úszom. Pezseg a víz a sok úszótól, a part felőli hangok egyre haloványodnak."


LABDARÚGÁSA Merkapt SE 2006-ban vette át a Dréher Sörgyár felnőtt csapatát, akik mellett öregfiú és oldboys csapataink is vannak, akik szintén részt vesznek az MLSZ bajnoki rendszerében. 2012 óta utánpótlásneveléssel is foglalkozunk, a bajnoki rendszerben egy U11-es csapattal szerepelünk.


EGYÉBEgyéb híreink között olvashatsz a saját rendezvényeinkről - a Nagy Sportágválasztóról, az Underworld Kupáról, a Bécs-Pozsony-Budapest Ultramarathonról -, illetve a szakosztályainkhoz nem köthető sportos ügyeinkről.