Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ
Sportagvalaszto_logo

underworld_logoNAPKÖZIS ÉS FOCITÁBOR EGÉSZ JÚLIUSBAN A MERKAPT SPORTKÖZPONTBAN

LABDARÚGÁS 2019-02-07

2019 júliusában közkívánatra ismét megrendezzük a Sportágválasztó napközis és focitábort a Merkapt Sportközpontban, 6–16 éves fiúk és lányok számára. A teltházas rendezvény tavaly akkora sikert aratott, hogy akadnak gyerekek, akik idén már egész hónapban kint szeretnének lenni velünk.

A táborban délelőtt és délután is fociedzéseken vehetnek részt a kicsik. A futballt minden nap egy új sportág egészíti ki, amellyel megismeredhetnek a gyerekek. Tavaly többek között teniszezni és íjászkodni lehetett egy-egy napig. Emellett azonban a tábor egész ideje alatt korlátlanul tekézhetnek, csocsózhatnak, kosárlabdázhatnak és pingpongozhatnak a táborlakók.

A gyerekekre iskolai pedagógusok és szakedzők vigyáznak, és a Sportágválasztó többi rendezvényéhez hasonlóan itt is felbukkannak majd ismert sportolók. Az már biztos, hogy NB1-es futballistákkal rúghatják együtt a bőrt a gyerekek, de több más sportág kiválóságaival is lehet majd találkozni.

Az edzéseket kézműves foglalkozások tarkítják, illetve a gyermekcsoport külső programokon is részt vehet. Tavaly más érdekességek mellett ellátogatott a csapat a tűzoltómúzeumba, egy kalandparkba és az Aquaparkba is.

A tábor heti turnusokban látogatható, 30–30 fős gyereklétszámmal, naponta 7:30 és 17:00 óra között. A gyerekek reggelit, ebédet és uzsonnát napnak.

Hamarosan jövünk a további részletekkel!

Részvételi díj: 29 000 Ft / hét / gyermek, amely tartalmazza a napi háromszori étkezést és a programlehetőségeket. (Testvérkedvezmény igényelhető!)

Jelentkezés: 06-70-371-8362, info@merkaptse.hu


CIKKAJÁNLÓ2020-11-30  LABDARÚGÁS

TAO: PÁLYÁZATI DOKUMENTUM 2020/21

Közzétételi kötelezettségünknek eleget téve a weboldalunkon nyilvánosságra hozzuk a pályázati dokumentumokat. [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: nyolc + három =