Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ

CSAPATTAGOK
TISZTELETBELI TAGOK
DICSŐSÉGFAL
ADÓ 1%TÁMOGATÓINK

merkapt1 trek1 fnt_projekt1
high5_1 hajtany1 northwave
heavytools1 bryton rudyproject1

STRAVAÚJ TÁMOGATÓKAT HOZOTT A CSAPATNAK A MIKULÁS

HEGYIKERÉKPÁR 2018-12-14

A Merkapt SE csapatának a Mikulás idén két új márkatámogatót hozott!

Két új márkával bővült a csapatunk támogatói köre. Azt gondoljuk, hogy egyik brandet sem kell túlzottan bemutatni, hiszen mindkettő nagyon ismert már a hazai kerékpáros világban.

A BikeFun Kft.-vel való megállapodásunknak köszönhetően egyre több Northwave és Bryton termék fog a csapatunk tagjain és kerékpárjain felbukkanni.

A Northwave kínálatában minden időjárási körülményhez tudunk választani megfelelő ruházatot, legyen szó akár zokniról, aláöltözőről, esővédő ruházatról, kesztyűről vagy kerékpáros cipőről. Azok, akik egész évben tekernek, tudják hogy mennyire elengedhetetlen a jó minőségű és megfelelő öltözék a komfortos kerékpározásokhoz.

northwave

A Bryton GPS-es kerékpáros óráival pedig mindenkiből „profi” bringás válhat. Rengeteg adatot mér, rögzít, elemez a pulzusméréstől kezdve, a wattmérésen át az elektromos váltóig. A megtett távolság, eltelt idő, sebesség már annyira alap funkció, hogy nagyon említeni sem kell.

bryton_1

Már nagyon várjuk, hogy használhassuk ezeket a profi cuccokat.

Köszönjük a bizalmat és a támogatást!


CIKKAJÁNLÓ2021-01-04  HEGYIKERÉKPÁR

SALGO RIDE 2020 - F*UCK COVID EDITION

Még a koronavírus-járvány sem tudta megakadályozni, hogy a Merkapt SE hegyikerékpáros csapata megtartsa az évindító és évzáró buliját. [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: nyolc + három =