Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ

CSAPATTAGOK
TISZTELETBELI TAGOK
DICSŐSÉGFAL
ADÓ 1%TÁMOGATÓINK

merkapt1 trek1 fnt_projekt1
high5_1 hajtany1 northwave
heavytools1 bryton rudyproject1

STRAVAÚJ TÁMOGATÓKAT HOZOTT A CSAPATNAK A MIKULÁS

HEGYIKERÉKPÁR 2018-12-14

A Merkapt SE csapatának a Mikulás idén két új márkatámogatót hozott!

Két új márkával bővült a csapatunk támogatói köre. Azt gondoljuk, hogy egyik brandet sem kell túlzottan bemutatni, hiszen mindkettő nagyon ismert már a hazai kerékpáros világban.

A BikeFun Kft.-vel való megállapodásunknak köszönhetően egyre több Northwave és Bryton termék fog a csapatunk tagjain és kerékpárjain felbukkanni.

A Northwave kínálatában minden időjárási körülményhez tudunk választani megfelelő ruházatot, legyen szó akár zokniról, aláöltözőről, esővédő ruházatról, kesztyűről vagy kerékpáros cipőről. Azok, akik egész évben tekernek, tudják hogy mennyire elengedhetetlen a jó minőségű és megfelelő öltözék a komfortos kerékpározásokhoz.

northwave

A Bryton GPS-es kerékpáros óráival pedig mindenkiből „profi” bringás válhat. Rengeteg adatot mér, rögzít, elemez a pulzusméréstől kezdve, a wattmérésen át az elektromos váltóig. A megtett távolság, eltelt idő, sebesség már annyira alap funkció, hogy nagyon említeni sem kell.

bryton_1

Már nagyon várjuk, hogy használhassuk ezeket a profi cuccokat.

Köszönjük a bizalmat és a támogatást!


CIKKAJÁNLÓ2019-07-15  HEGYIKERÉKPÁR

MTB TRILOGY EXTREME MARATHON

Ez a verseny az, amin ott kell lenned, és végig csinálnod, mert akárhányan mesélnek vagy éppen akárhány videót nézel meg róla, akkor sem hiszed el azt ami ott fog várni! Keczkó Zoli megtapasztalta: [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: hat + négy =