Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ

CSAPATTAGOK
TISZTELETBELI TAGOK
DICSŐSÉGFAL
ADÓ 1%TÁMOGATÓINK

merkapt1 trek1 fnt_projekt1
high5_1 hajtany1 northwave
heavytools1 bryton rudyproject1

STRAVAA VERSENY MINDENKIÉ - KŐBÁNYAI BRINGAPARK KUPA

HEGYIKERÉKPÁR 2016-12-11

Már régóta terveztük, hogy kiruccanunk egy bringaversenyre a családdal Csabinak szurkolni, és erre a Kőbányai Bringapark Kupát szemeltük ki.

Régen gyakran kísértem el Csabit ezekre a hétvégi futamokra, a gyerekek születésével azonban ez egy időre abba maradt. Végül csak a nagyobbik gyerkőcöt hoztuk (jobb a békesség), a kicsire a Nagymami vigyázott otthon.

merkapt_maraton_cx_feher_csaba

Az idő nekünk kedvezett, a napsütésben kellemesen telt a nap, nyoma sem volt a zord télnek. Egy jó órával Csabi rajtja előtt érkeztünk meg együtt a helyszínre, és miután útjára bocsátottuk "Apát" nevezni, meg öltözködni, Mátéval megkezdtük a terep felfedezését. Éppen a gyerekek futama indult, így Máté is rögtön ízelítőt kaphatott a bringaverseny hangulatából. Tetszett is neki, ahogy a sok kipirult arcú apróság buzgón tekert a kacskaringós pályán.

Csabi felhívta a figyelmünket a park bejáratánál lévő kis pump track pályára, amit Máté nagy boldogan rögtön ki is próbált. Itt köröztünk egészen addig, míg a Master 2 futam rajtja következett. Már alig vártuk, hogy szurkolhassunk Csabinak, és Máté lelkesen rázta a kolompot, valahányszor a piros kendős fehér sisak felbukkant.

merkapt_maraton_cx_feher_csabi

Csabi ügyesen falta a köröket. Könnyedén vette a kanyarokat és egyéb akadályokat, és bár szokásához híven leghátulra állt be a rajthoz, ügyesen felzárkózott a középmezőnyhöz és frissen vidáman futott be a célba.

Utána még Mátéval is tekertek vagy két kört a pályán, akinek ez volt a nap fénypontja. Nagyon felvillanyozta, hogy versenyezhet Apával. Sajnos ezután már nem sokáig maradhattunk. Bukit még megvártuk elrajtolni, miközben megeszegettük a szokásos versenyzős ebédet, utána viszont siettünk haza Milánhoz. Máté a kocsiban friss élményekkel gazdagon békésen elaludt.

merkapt_maraton_cx

Jó volt régi-újként, ismeretlen-ismerősként visszatérni. Köszönjük a rendezőknek a remek versenyhangulatot a profi szervezést. Reméljük, hogy hamarosan újból eljöhetünk - talán addigra már egyedül szurkolhatok a pálya szélén a Fiúknak. :) Jövőre ugyanitt!

Beszámoló: Fehér Lívia
Fotó: Bak Ferenc


CIKKAJÁNLÓ2019-04-30  HEGYIKERÉKPÁR

ZSELIC MARATON – A FŐPRÓBA

Idén a csapat egy része betervezett magának egy Garda Bike fest maratont, ezért arra gondoltam, hogy erre készülni kell! Tökéletes megmérettetésnek ígérkezett e célra a Zselic maraton. [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: kilenc + hat =