Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ
BBU FUTÓVERSENYEK EGÉSZ ÉVBEN!PÁRATLAN FUTÓÉLMÉNY A FÖLD ALATT!

ATLÉTIKA 2016-10-19

Október 29-én, szombaton kerül megrendezésre Magyarország egyik legkülönlegesebb helyszínén, a kőbányai pincerendszerben a BBU Halloween Run elnevezésű föld alatti élményfutás és gyalogtúra.

bbu_halloween_run_2016_1

Az ősz egyik legizgalmasabb versenye következik, amely a kőbánya alatti pincerendszerbe kalauzolja le a futókat, minden korosztálynak maradandó élményt nyújtva azzal, hogy a föld alatt tehetik próbára erejüket. Természetesen egy Halloween futás nem lehet teljes a különböző látványelemek nélkül, így valóban különleges erőpróbára, igazi hátborzongató hangulatra készülhetnek a résztvevők. A futók várakozása így találkozik a szervezők céljaival, amely extra élményekkel dúsítva kívánja bemutatni a kőbánya alatt húzódó földalatti labirintust a résztvevőknek.

bbu_halloween_run_2016

A szervezők valóban mindenkire gondoltak, hiszen ovis, sulis és családi futam (700 m), valamint 4, 7 és 21 km-es futó- és váltóverseny várja az indulókat, de vezetett túra is indul, így gyalogosan is bejárható a titokzatos járatrendszer. A versenyen indulókra egyedi gyártású Halloween Run érem vár a célban!

A BBU Halloween Run versenyközpontja október 29-én 14 órától várja a versenyzőket Budapesten a X. kerület Előd u. 1. szám alatt található Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban (KÖSZI), ahol lesz arcfestés, mécseskészítés, aki pedig tökkel érkezik, az kifaraghatja saját töklámpását!

bbu_halloween_run_2016_3

A pincerendszer terhelhetősége miatt csak korlátozott számban van lehetőség az indulásra, így mindenképpen tanácsos online előnevezni, amelyre október 26-án, szerda éjfélig van lehetőség.

További információk:
Nevezés: http://bbu.hu/login.php?milegyen=verseny
A rendezvény honlapja: http://www.bbu.hu/
Facebook oldal: https://www.facebook.com/bbu.hu/?fref=ts
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/896051380524290/


CIKKAJÁNLÓ2017-06-15  ATLÉTIKA

HARGITA TRAIL RUNNING: FUTÓKALANDOK SZÉKELYFÖLDÖN

Véletlenül, a Facebookon találkoztam a „Hargita Trail Running” nevű erdélyi versennyel. Megnéztem a honlapjukat, ahol magyar nyelven is elérhetők voltak a tudnivalók - egy 42 km-es, 1700 méter szintemelkedéssel fűszerezett hegyi maratonról volt szó - ez felkeltette érdeklődéseme [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: négy + öt =