Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ
Sportagvalaszto_logo

underworld_logoAZ ORFŰI-TÓNÁL FOLYTATÓDIK AZ 5PRÓBA RIÓBA PROGRAMSOROZAT!

EGYÉB 2016-05-25

Május 21-én Győrben, 2600 résztvevővel kezdődött meg a Magyar Olimpiai Bizottság 2016-os eseménysorozata, amelynek elsődleges célja a sportolás népszerűsítése és a rendszeresen sportolók táborának bővítése, az ötkarikás játékok jegyében.

otproba_rioba_merkaptse

Az 1978-ben útjára indított és az olimpiák évében megrendezésre kerülő sportesemény-sorozat lényege: budapesti és vidéki helyszíneken, öt különböző sportágban, különböző távokon lehet teljesíteni és pontokat gyűjteni. A pontokat sorsjegyekre váltók sorsoláson vesznek részt, amellyel akár utazás is nyerhető a Riói Olimpiára!

Az esemény célja a felnőtt lakosság mozgósítása és bevonása a sport világába. A rendezvénysorozat azoknak is lehetőséget kíván adni a bekapcsolódásra, akik eddig nem mozogtak vagy valamiért abbahagyták a sportolást, de természetesen a fiatalok és aktívan sportolók előtt is nyitva áll a lehetőség.

A kiemelt eseményeken, egy tusában, a rövid távokon 20, a hosszabbakon 50 pont szerezhető, így például egy 36 km-es bringázással és 1500 méter leúszásával már megszerezhető a 100 pont, ami egy „nagysorsjegyre” beváltható, de persze többször 100 pont is összegyűjthető.

25 ponttal megnyerhető ajándékok: 100-100 db logózott törölköző, pulóver, hátizsák, póló, baseballsapka, míg az akár két próba teljesítésével megszerezhető 100 pontért kapott sorsjegyekkel megnyerhető fődíj egy 2 személyes út a Riói olimpiára, de további értékes nyeremények is kisorsolásra kerülnek: pl. Adidas olimpiai formaruha, 2 személyes utazás Olümpiába.

otproba_rioba_uszas_merkaptse

Pécs/Orfűi-tó  


A programsorozat második kiemelt eseményére Pécsen, az orfűi Sporttábor és Vízi turisztikai Központban kerül sor 2016. június 11-én, ahol mindenki kipróbálhatja magát úszás, kerékpározás, túrázás, futás, kajak-kenu és sárkányhajózás sportágakban, sőt, a kiegészítő programként megrendezésre kerülő downhill versenyen is rajthoz állhatnak a szakág sportolói.

A választható próbák (több tusa is teljesíthető):

Futás: 6,1 km vagy 21,1 km
Gyaloglás/Nordic Walking: 8,6 km és 17,7 km
Úszás: 300 vagy 1500 méter
Kerékpározás: 18,3 vagy 36,6 km és 800 méteres downhill verseny
Kajak-kenu: 4000 vagy 8000 méter
Sárkányhajó: 4000 méter

Az egyes próbákon való részvétel díja: 1000 Ft.


Az első próba előtt mindenkinek el kell végeznie egy online regisztrációt, amely 1000 Ft-ba kerül és egy ajándékcsomag jár érte. A regisztrációs csomag tartalma: póló és tornazsák 5próba Rióba logóval, szilikon karkötő riói színekkel.

A részletes programkiírás ide kattintva érhető el, míg nevezni itt lehet, az 5próba Rióba Facebook csoportja itt található, míg a pécsi rendezvény Facebook eseménye itt követhető.


CIKKAJÁNLÓ2018-02-02  EGYÉB

JELENTKEZZ A KŐBÁNYA KUPÁRA!

2018. április 7-én, szombaton a kőbányai cégek dolgozóinak szervezett egész napos Kőbánya Labdarúgó Kupát szervezünk a Nagy Sportátválasztó helyszínén a Merkapt Sportközpontban. [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: kilenc + kilenc =