Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ

CSAPATTAGOK
TISZTELETBELI TAGOK
DICSŐSÉGFAL
ADÓ 1%TÁMOGATÓINK

merkapt1 trek1 fnt_projekt1
high5_1 hajtany1 northwave
heavytools1 bryton rudyproject1

STRAVAA TOP MARATON GYŐZELEM IS ÖSSZEJÖTT!

HEGYIKERÉKPÁR 2015-08-05

Mire a zánkai 24 órásból magunkhoz tértünk, már pakoltunk is a Bükk maratonra. Szombat kora délután megérkeztünk és a már szokásos helyünket elfoglaltuk és gyorsan el is telt az este a már hagyományos bandázással. Rétesezés a Vueltásokkal, dumálás a Meridásokkal, és még a bringadobó versenybe is belecsöppentünk. De még így is sikerült nagyon korán lefeküdnünk, nem is emlékszünk mikor aludtunk utoljára 9 órát egyben, de most sikerült.

Az előrejelzés ellenére kellemes tiszta, szép időre ébredtünk, és a verseny alatt is csak annyi fátyolfelhővel találkoztunk, ami épp ahhoz elég, hogy elmondhassuk, hogy tökéletes bringás időhöz lett szerencsénk.

A csapatból Zézó, HajtányMiki a hosszú távot választotta, ők 9-kor el is rajtoltak. Jucussal a lányok hosszú távját szemeltük ki, ami ugye a középtáv, mi 9:20-kor rajtoltunk. Ádám és Imre Szabi a rövidtávon 10 órakor.

bukkmaraton_ladanyi_miki

Végre elmondhatom, hogy a bemelegítés is egész jól sikerült és a rajtba is jó helyet foglaltam. Megfogadtam, hogy igyekszem nem spórolni és nyomni végig, hiszen ez, ha jól csinálom, csak egy szakasz a 24 órásokból, tehát bő 3 óra - nincs mire tartalékolni. Miki is ezzel a gondolattal vágott neki a hosszú távnak, na, nem azzal, hogy bő 3 óra lesz, hanem, hogy nem fog tartalékolni… A pályán a korábbiakhoz képest annyi módosítás történt, hogy az első kört fordítva tettük meg, legalábbis nekem nagyjából ennyi tűnt fel.

bukkmaraton_hudak_szilvi

Mikor visszaértem a célterületre és kimentem a másik körre, tudtam csak megfigyelni, hogy bizony nincs közel mögöttem egy lány se, és csak annyi infót kaptam, hogy Fanni 4 percre van előttem, de ő ugye más korcsoport, meg nem is gondoltam, hogy tudnék hozni rajta 4 percet. Így a második körön csak arra figyeltem, hogy minél jobb tempót menjek, de azért legyen meg a biztonság is.

Nagyon gyors volt a pálya, kifejezetten feküdt a kicsit országútis énemnek, viszont figyelni kellett a sodrós kanyarokra.  Mire észbe kaptam már a réten robogtam a célkapu felé, ahol a master 1-es elsőként gurultam át, ami az első Top Maratonos győzelmem, sőt egyáltalán dobogós helyezésem. 12 percre Jucus is megérkezett Csikesz Orsi előtt (szegény Orsi mindig kifog vagy engem, vagy Jucust), így Ő lett a második.

bukkmaraton

Kaklac beérkezése után kezdtem figyelni, mert tudtam, hogy Miki kategória 9-ként ment ki a másik körre, Laci pedig 3-ként ért be, így esélyes volt, hogy 20-30 percre megérkezik. Nem is csalódtam, 25 perc és ott is volt, kategória 8-ként. Nagyon nagyot ment!

Eredményhirdetés után még egy rétesezést azért útba ejtettünk, és az eső is  csak megérkezett, de akkor már ki bánta, csak mosolyogtunk, hogy megint egy nagyon klassz hétvégét sikerült összehozni.

A folytatásra egyet ajánlhatok: mindenki jöjjön szombaton Underworldre!

Beszámoló: Hudák Szilvi
Fotók: Tirszin János, Ladányi Miklós


CIKKAJÁNLÓ2018-12-14  HEGYIKERÉKPÁR

ÚJ TÁMOGATÓKAT HOZOTT A CSAPATNAK A MIKULÁS

Két új márkával bővült a csapatunk támogatói köre. Megállapodásunknak köszönhetően egyre több Northwave és Bryton termék fog a csapatunk tagjain és kerékpárjain felbukkanni. [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: hat + négy =