Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ

CSAPATTAGOK
TISZTELETBELI TAGOK
DICSŐSÉGFAL
ADÓ 1%TÁMOGATÓINK

merkapt1 trek1 fnt_projekt1
high5_1 hajtany1 northwave
heavytools1 bryton rudyproject1

STRAVASTOP CUKRÁSZDA ORSZÁGÚTI IDŐFUTAM

HEGYIKERÉKPÁR 2015-04-17

Április 12-én rendezték meg a Stop Cukrászda Időfutamot, mely az Amatőr Országos Bajnokság Sorozat harmadik állomása volt.

Ezt a hétvégét Esztergomban töltöttük, rokonok vendéglátását élvezve, így a pihenésen és bringázáson kívül túl sok dolgunk nem akadt. Ezt és persze a hirtelen jött gyönyörű időt kihasználva átmozgatásként szombat délután mentünk egy Dobogókőt.

Vasárnap reggel nyugodt készülődést követve 10-kor bringákra pattantunk és irány Tarján. Szép idő, szép táj, nagyon jó útminőség, jó társaság és fél 12-re megérkeztünk.

stop_cukraszda_idofutam_ladanyi_miklos

Rajtcsomag átvétel, rajtszám fel és már irány is a rajt. Miki 12:09 én 12:12-re voltam kiírva, amiből némi kavarodás miatt végül az lett, hogy 30 mp-es különbséggel rajtoltunk, így egy darabig még láttam Miki hátát.

A verseny 30 km és 335 m szint volt és az Esztergomból érkezésünk miatt már a pályát is bejártuk így tudtam, hol mi vár ránk.

Bajna után nem sokkal volt a fordító, ami elég jól esett, mert a szél ebbe az irányba kisebb sikerrel tudott hátráltatni.

Miki pont 60 perc alatt én pedig 68 perc alatt teljesítettem a kiírt távot, körülbelül ezt is vártuk magunktól.

stop_cukraszda_idofutam_hudak_szilvia

Célba érkezés után egy kis süti evés, beszélgetés és már majdnem vissza is indultunk, amikor a tombolasorsolás elkezdődött. Szerencsére megvártuk, mert nyertem egy nyeregtáskát és egy High5 gélt.

Bringára fel, és irány vissza Esztergom ahol tudtuk, hogy vár minket a finom ebéd. A napi táv 107 km, valamint 1200 m szint lett, amit egy értékes edzésnek tudhattunk be.

Beszámoló: Hudák Szilvia


CIKKAJÁNLÓ2018-12-14  HEGYIKERÉKPÁR

ÚJ TÁMOGATÓKAT HOZOTT A CSAPATNAK A MIKULÁS

Két új márkával bővült a csapatunk támogatói köre. Megállapodásunknak köszönhetően egyre több Northwave és Bryton termék fog a csapatunk tagjain és kerékpárjain felbukkanni. [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: hét + öt =