Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ

CSAPATTAGOK
TISZTELETBELI TAGOK
DICSŐSÉGFAL
ADÓ 1%TÁMOGATÓINK

merkapt1 trek1 fnt_projekt1
high5_1 hajtany1 northwave
heavytools1 bryton rudyproject1

STRAVAA FÉLSZIGET KUPÁN JÁRTUNK TIHANYBAN

HEGYIKERÉKPÁR 2015-03-25

Mivel remek edzési lehetőségnek tartjuk az országúti versenyeket, ezért nem is sokat gondolkodtunk rajta, hogy részt vegyünk-e a március 22-én megrendezett Tihany Félsziget Kupán, mely az Amatőr Országos Bajnokság Sorozat első állomása volt.

Mikivel és 3 kedves ismerőssel 9-re már meg is érkeztünk. Rajtszám felvétellel, és persze a mit vegyünk és ne vegyünk fel, hány fok van és hány fok lesz kérdésekkel gyorsan el ment az idő.

felsziget_kupa_tihany_2015_1

Egy kis bemelegítő kerekezés után már álltunk is be, és hamarosan el is indult a lassú rajt, ami kb. 6 km-en keresztül zajlott és ez alatt történt a legtöbb bukás, de ezek legalább a gyenge tempónak köszönhetően viszonylag fájdalommentesek voltak. Mi megúsztuk! :)

Éles rajtot követően pillanatok alatt szétrázódott a mezőny. Nekem 4, Mikinek 5 kör volt a penzum és persze mindenkinek a végére a szerpentin – egy kör 12 km a szerpentin pedig 400 méter hosszú volt.

felsziget_kupa_tihany_2015

Mikivel most még esélyem se volt tartani a tempót, de szerencsére egész jó kis társaságba kerülve szépen mentek a körök. Az időjárás is nagyon kegyes volt, napsütés, 15 fok és enyhe szél, így március végére jobbat nem is kívánhattunk volna.

Az eggyel kevesebb körömnek köszönhetően én értem hamarabb célba. Itt bevártam Mikit, majd összevártuk a többieket is, egy kis bandázás és lazítás után indultunk is haza.

felsziget_kupa_tihany_2015_2

Illetve azért még Balatonfüreden egy cukrászdát muszáj volt meglátogatnunk, hogy megjutalmazzuk magunkat.

Beszámoló: Hudák Szilvi
Fotó: Tirszin Jani


CIKKAJÁNLÓ2018-12-14  HEGYIKERÉKPÁR

ÚJ TÁMOGATÓKAT HOZOTT A CSAPATNAK A MIKULÁS

Két új márkával bővült a csapatunk támogatói köre. Megállapodásunknak köszönhetően egyre több Northwave és Bryton termék fog a csapatunk tagjain és kerékpárjain felbukkanni. [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: kilenc + öt =