Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ
Sportagvalaszto_logo

underworld_logoJANUÁR 18-ÁN TÉLI SPORTÁGVÁLASZTÓ A VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYÁN!

EGYÉB 2015-01-06

Mivel a tél éppen annyira alkalmas a sportolásra, mint az enyhébb évszakok, így adja magát a kérdés, hogy ha tavasszal és ősszel (május és szeptember) is van sportágválasztó, akkor miért pont a tél maradna ki?

2015. január 18-án (vasárnap), a Városligeti Műjégpályán megrendezésre kerül a „TÉLI SPORTÁGVÁLASZTÓ – Mozogj télen is!” elnevezésű esemény, amelyre mindenkit szeretettel invitálunk.

jegkorong_BNSV

A Téli Sportágválasztó az új év legklasszabb sportos eseményének ígérkezik, ahol a megjelenő sportágakat minden esetben sportszakemberek, edzők képviselik. Ők mutatják be az adott mozgásforma lényegét és információt adnak a sportág gyakorlásának lehetőségeiről, feltételeiről.

A Műjégpálya elkerített 2000 m2-es jégfelületén és mögötte található gyakorló jégpályán kipróbálható lesz a jégkorong, a korcsolyasportok, a curling, a bandy, a bob, a szánkó, a szkeleton és a jégvitorlás. A jégpályák mögötti 10 000 m2-es betonos felületen, a letelepített műanyag pályákon mindenki tesztelheti magát síelésben, snowboardozásban, sífutásban és biatlonban is, de még a kutyaszánhúzást is ki lehet próbálni. Sőt, abban is segítséget nyújtunk, hogyan lehet futni, bringázni, túrázni télen - felkészülten, biztonságosan.

A rendezvényen magas színvonalú bemutatókban is gyönyörködhetnek a látogatók és nem hiányoznak majd a neves sportszemélyiségek sem, akikkel együtt is lehet sportolni a Városligeti Műjégpályán!

mujegpalya

A Téli Sportágválasztó rendezvény csatlakozott World Snow Day kampányhoz. A Nemzetközi Sí Szövetség világméretű kampánya – mely a téli sportok népszerűsítésére jött létre – immáron negyedszer kerül megrendezésre, és a csatlakozó országok száma 2015-ben újabb rekordot döntött.  Így január 18-án a világ közel 40 országában egyszerre űznek majd téli sportokat a fiatalok, családok. Magyarország legimpozánsabb, a téli sportágakat legszélesebb körben felvonultató és legtöbb látogatót vonzó World Snow Day rendezvénye minden bizonnyal a Téli Sportágválasztó lesz.

A Téli Sportágválasztó rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, további információ a www.telisportagvalaszto.hu oldalon kapható. A regisztráció itt végezhető el.

A rendezvény 10 és 20 óra között várja a látogatókat. Fontos információ, hogy a Téli Sportágválasztó bejárata nem a Városligeti Műjégpálya főbejárata lesz, hanem attól kb. 250 méterre található oldalsó, felmolinózott kapun keresztül, a regisztrációs sátraknál léphetnek be a látogatók a rendezvényre.

teli_sportagvalaszto_plakat

A közönségkorcsolyázás a Műjégpálya kb. 12 000 m2-es jégfelületén – a Téli Sportágválasztó rendezvénytől függetlenül – zavartalanul működik, melyhez korcsolyajegyet a főbejáratnál kell váltani. A belépőjeggyel rendelkező korcsolyázók a Téli Sportágválasztó rendezvényre a regisztrációs pultnál kapott karszalaggal természetesen díjmentesen átjöhetnek, de a Téli Sportágválasztó látogatói a nagy jégfelületen csak belépőjegy megváltásával tudnak korcsolyázni.

A rendezvényről folyamatosan frissülő információk találhatók a www.telisportagvalaszto.hu honlapon és az esemény Facebook oldalán.


CIKKAJÁNLÓ2018-02-02  EGYÉB

JELENTKEZZ A KŐBÁNYA KUPÁRA!

2018. április 7-én, szombaton a kőbányai cégek dolgozóinak szervezett egész napos Kőbánya Labdarúgó Kupát szervezünk a Nagy Sportátválasztó helyszínén a Merkapt Sportközpontban. [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: kettő + kettő =