Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ

CSAPATTAGOKMAGUNKRÓL

A Merkapt Maraton Team Kajak - Kenu Szakosztálya hivatalosan 2007 elején alakult meg azzal a céllal, hogy csapattá formálja az edzeni és versenyezni szándékozó, a kajak-kenu iránt elkötelezett sportolókat. A tagjaink legtöbbje komoly sportmúlttal rendelkezik. Csapatunkban van olimpiai résztvevő és világbajnoki érmes is, akik tapasztalatukkal és példamutatásukkal segíthetnek a fiatalabb versenyzőknek. A rutinos kenusaink mellett - új színfoltként - kajakos lányok is öregbítik a csapatunk hírnevét.

Az edzések helyszíne az Újpesti Torna Egylet vízi telepe, ahol minden érdeklődőt szívesen látunk.AZ ÉV LEGJOBBJAI KÖZÖTT A MERKAPT SE KENUSA

KAJAK-KENU 2014-12-03

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség évzáró bálján díjazásra kerültek az év legjobb sportolói, ahol nagy örömünkre Kövér Márton, a Merkapt SE versenyzője a maratoni kenu szakág legjobbja lett! 

Színvonalas bállal búcsúztatta a 2014-es esztendőt a magyar kajak-kenu sport.

Valljuk be, volt is mit ünnepelni, volt mire koccintani, hiszen kajakosaink és kenusaink ezúttal is halmozták a sikereket, versenyzőink több mint 180 érmet nyertek az idei világversenyeken és ennek köszönhetően rendre az éremtáblázat élén zárt a magyar válogatott az idény nagy viadalain.

kover_marton_mkksz_maratoni_kenu

Elképesztő, parádés, rekord közeli adatok ezek, amelynek köszönhetően ismét a legeredményesebb sportág lett hazánkban a kajak-kenu.
„Hihetetlen eredményeket produkált idén a sportágunk, méltán lehetünk büszkék versenyzőinkre, akik több mint száznyolcvan érmet szereztek ebben az idényben - mondta köszöntőjében Baráth Etele, az MKKSZ elnöke. A sportág eredményességéről, a kimagasló teljesítményekről Fábián László, a MOB szakmai igazgatója is megemlékezett köszöntőjében, majd következett a fő szám, vagyis az esztendő legjobbjainak díjazása.

kover marton merkapt se_1

A gyorsasági szakágban a felnőtteknél női kajakban a moszkvai világbajnokságon két aranyérmet nyerő Kozák Danuta, kenuban a szintén világbajnok Lakatos Zsanett, férfi kajakban a férfi négyessel világbajnoki bronzérmes Kammerer Zoltán, míg kenuban a Moszkvában egy ezüst- és egy bronzérmet begyűjtő szegedi kenus, Vajda Attila lett a legjobb. Az Év edzője díjat Somogyi Béla kapta, aki Kozák Danutával együtt Portugáliában edzőtáborozik.

kover_marton_merkapt_se

A maratoni szakágban az év női kajakosa címet az oklahomai világbajnokságon 14. és 15. világbajnoki címét is begyűjtő Csay Renáta nyerte el, míg férfi kajakban a váciak fiatal tehetsége, Havas Balázs, kenuban pedig Kövér Márton, a Merkapt SE sportolója lett a legjobb.

A hatalmas elismeréshez büszkén gratulálunk Kövér Marcinak!


CIKKAJÁNLÓ2016-09-19  KAJAK-KENU

DUPLA DINAMIT: KÖVÉR MÁRTON ÚJABB KÉT VILÁGBAJNOKI CÍMET SZERZETT!

Kövér Mártonnak, a Merkapt SE kenusának sikerült a tavalyi eredményét megismételni a brandenburgi VB-n, így újabb két világbajnoki trófea került a vitrinébe, hiszen sem egyéniben, sem párosban nem talált legyőzőre. [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: egy + kettő =