Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLAT



CSATLAKOZZ

CSAPATTAGOK
TISZTELETBELI TAGOK
DICSŐSÉGFAL
ADÓ 1%



TÁMOGATÓINK

merkapt1 trek1 fnt_projekt1
high5_1 hajtany1 northwave
heavytools1 bryton rudyproject1

STRAVA



KOKAVA RIDE - SZEZONZÁRÓ TÁBOR 2014

HEGYIKERÉKPÁR 2014-10-05

Október első hétvégéjén tartotta a csapat a szokásos szezonzáró táborát. A helyszínválasztás során ismét Szlovákia mellett szavaztunk és a jól bevált Rimakokova környéki négyszintes házat vettük bérbe, ahol most vendégeskedtünk harmadik alaklommal. A döntés miértjére a ház és a környék kiváló adottságai szolgálnak válaszul, illetve Budapesttől való 180 km-es távolság sem egy leküzdhetetlen út.

Az évzárón résztvevők teljes létszáma péntek reggel érkezett és vasárnap együtt távozott, amire korábban még nem volt példa, mert mindig voltak később jövők és korábban hazaindulók. Mindhárom napra közös bringázás volt előirányozva, esti lazítással fűszerezve.

merkapt_se_szezonzaro_2014_3

A pénteki 6 órás bringázás során a két legmagasabb pont a vicces nevű Pasiecky-Slopovo és a Bodnárka volt, előbbi 920, míg utóbbi 825 méteres magasságával. Az esti mulatság hét óra környékén vette kezdetét és egész hajnalig tartott, ami a szombati ködös, borús idővel karöltve másnapi tettvágyat erősen korlátozta. Csökkentett üzemmódban, de néhányan a sűrű fellegekkel borított hegyek közé vetették magukat, ki bringán, ki futva. Az otthonmaradók filmnézéssel töltötték a délutánt.

merkapt_se_szezonzaro_2014_2

Szombat este együtt hallgattuk meg Kövér Laci prezentációját, amelyben Kína gasztronómiai, történelmi és építészeti rejtelmeibe kalauzolt el bennünket. Minden közös rendezvényünk előtt megjelenik egy Machete vagy egy Expendables mozi, nem volt ez másként most sem, így a Feláldozhatók harmadik eposzát is befaltuk vacsira.

Vasárnapi túránk célpontja a Malineci víztározó volt, amelyet jó háromórás menetben közelítettünk és kerültük meg, majd tértünk vissza a főhadiszállásra. Délutánra az összepakolás és a hazautazás maradt.

merkapt_se_szezonzaro_2014_1

A 10. szezonzárónk a leírtaknál jóval izgalmasabban és eseménydúsabban zajlott, amit nagy feladat lenne szavakban visszaadni, a lényeg úgyis az, hogy minden megjelent élményekkel feltöltődve térhetett haza.

A távolmaradóknak és a kíváncsi érdeklődőknek ajánljuk az alábbi videót, amely bepillantást enged néhány képkocka erejéig a közös hétvégénkbe.

Pontosan innen folytatjuk! :) 


CIKKAJÁNLÓ



2018-12-14  HEGYIKERÉKPÁR

ÚJ TÁMOGATÓKAT HOZOTT A CSAPATNAK A MIKULÁS

Két új márkával bővült a csapatunk támogatói köre. Megállapodásunknak köszönhetően egyre több Northwave és Bryton termék fog a csapatunk tagjain és kerékpárjain felbukkanni. [...]




KOMMENTEK











Kérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: kettő + hat =