Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ

CSAPATTAGOKMAGUNKRÓL

A Merkapt Maraton Team Kajak - Kenu Szakosztálya hivatalosan 2007 elején alakult meg azzal a céllal, hogy csapattá formálja az edzeni és versenyezni szándékozó, a kajak-kenu iránt elkötelezett sportolókat. A tagjaink legtöbbje komoly sportmúlttal rendelkezik. Csapatunkban van olimpiai résztvevő és világbajnoki érmes is, akik tapasztalatukkal és példamutatásukkal segíthetnek a fiatalabb versenyzőknek. A rutinos kenusaink mellett - új színfoltként - kajakos lányok is öregbítik a csapatunk hírnevét.

Az edzések helyszíne az Újpesti Torna Egylet vízi telepe, ahol minden érdeklődőt szívesen látunk.KÖVÉR MÁRTON MARATONI KENU EURÓPA BAJNOKSÁGON EZÜSTÉRMET SZERZETT

KAJAK-KENU 2014-06-18

Kövér Márton maratoni kenu Európa bajnokságon ezüstérmet szerzett.


Szombaton került megrendezésre a Maraton kenu Európa-bajnokság (Pöstyén), ahol a Merkapt SE versenyzője, Kövér Márton a dobogó második fokára állhatott. 

Marci_d__j__tad__


Kövér Marci rövid beszámolója a versenyről:

A verseny elején kialakult egy a kenuban szokatlanul nagy, 4 fős boly és szinte végig így haladtunk. Két spanyol egy portugál (aki a 2010-es világbajnok) és én alkottuk az élmezőnyt. A portugált kétszer is sikerült hosszabb időre leszakítanunk a futószakaszoknál, de kétszer feljött. Az utolsó fordulóra már csak hárman mentünk rá, ahol a portugál rövid íven lefordult minket és 7mp-el előttem megnyerte a versenyt. Ezzel az Eb második hellyel teljesítettem a nekem szabott feltételeket és kijutottam a szeptemberi VB-re, Oklahomába.

Marci_2

További képek a versenyről: http://www.piestanymarathonec2014.com/CIKKAJÁNLÓ2016-09-19  KAJAK-KENU

DUPLA DINAMIT: KÖVÉR MÁRTON ÚJABB KÉT VILÁGBAJNOKI CÍMET SZERZETT!

Kövér Mártonnak, a Merkapt SE kenusának sikerült a tavalyi eredményét megismételni a brandenburgi VB-n, így újabb két világbajnoki trófea került a vitrinébe, hiszen sem egyéniben, sem párosban nem talált legyőzőre. [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: négy + kettő =