Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ

CSAPATTAGOKMAGUNKRÓL

A Merkapt Maraton Team Kajak - Kenu Szakosztálya hivatalosan 2007 elején alakult meg azzal a céllal, hogy csapattá formálja az edzeni és versenyezni szándékozó, a kajak-kenu iránt elkötelezett sportolókat. A tagjaink legtöbbje komoly sportmúlttal rendelkezik. Csapatunkban van olimpiai résztvevő és világbajnoki érmes is, akik tapasztalatukkal és példamutatásukkal segíthetnek a fiatalabb versenyzőknek. A rutinos kenusaink mellett - új színfoltként - kajakos lányok is öregbítik a csapatunk hírnevét.

Az edzések helyszíne az Újpesti Torna Egylet vízi telepe, ahol minden érdeklődőt szívesen látunk.TAGTOBORZÁS - EVEZZ VELÜNK!

KAJAK-KENU 2014-04-29

Tisztelt Sporttársak!

Tájékoztatni szeretnénk benneteket, hogy a Merkapt SE kajak-kenu szakosztálya Dr. Salánki György vezetésével kiszélesíti és megújítja tevékenységét.


Korábbi vezetőnk, sporttársunk, Ipacs Endre másfél évvel ezelőtti külföldre távozása után nem volt olyan személy, aki összefogta volna a szakosztály működését, így például az évek óta sikerrel megrendezett kajak-kenus Masters Fizikai Felmérő is elmaradt.

A megújulás jegyében a Merkapt SE tagtoborzást hirdet a következő szakágakban:

-    Kenu, férfi-női, síkvízi (U18-U23 egyetemi, felnőtt korosztály)
Edzések Szabó Attila mesteredző irányításával, akár napi kétszeri alkalommal a Gubacsi úti Salánki Gyuri tulajdonában lévő úszóháznál.
-    Kajak-kenu, férfi-női (masters 35-80 éves korosztály)
Az edzés helyszínei:  III. kerület, Tímár utca, UTE csónakház (heti 3-5 alkalommal) és Csepel, Salánki csónakház
-    Sárkányhajó, férfi-női
Edzések Horváth Csaba olimpiai bajnok irányításával heti 2 alkalommal a III. kerületi, Tímár utcai, UTE csónakháznál.

osszefogas

A csepeli és az UTE telepen is lehetőségetek van hajó kipróbálására-bérlésére (C1, K1, C2, K2, C4, K4 illetve outrigger és sárkányhajó) valamint hajótárolásra is.

Szabó Attila csoportjához be tudtok állni akár vezetett pályaedzésekre is, aki vállalja a felkészítéseteket akár nemzetközi akár a magyar bajnokságokra is.

Sárkányhajó csapatunkhoz is lehet csatlakozni, idei terveink között a magyar és a nemzetközi versenyeken való részvétel is szerepel.

Szeretnénk, ha minél többen kapnának kedvet a sportos életmódhoz, akár az aktív kikapcsolódás, akár a versenyzés a cél. Minden új Merkapt SE versenyző természetesen egyesületi pólót is kap.

00 11 27_1

Emellett szeretnénk kérni titeket, ha egy mód van rá, az adótok 1%-áról rendelkezzetek a Merkapt Maraton Team SE javára, mely befizetéseket a szakosztályra fordítjuk.

Adószámunk: 18191004-2-42

Sporttársi üdvözlettel:

Salánki György, megbízott szakosztályvezető, tel. 30/692-0002
Szabó Attila, mesteredző, tel. 30/396-6407
Fülöp Ildikó, sárkányhajó csapatvezető, tel. 20/927-0378
Szemán Róbert, tel. 20/941-9086


CIKKAJÁNLÓ2016-09-19  KAJAK-KENU

DUPLA DINAMIT: KÖVÉR MÁRTON ÚJABB KÉT VILÁGBAJNOKI CÍMET SZERZETT!

Kövér Mártonnak, a Merkapt SE kenusának sikerült a tavalyi eredményét megismételni a brandenburgi VB-n, így újabb két világbajnoki trófea került a vitrinébe, hiszen sem egyéniben, sem párosban nem talált legyőzőre. [...]
KOMMENTEKMerkapt SE2014-05-20 11:09:12
Kedves Gyula! Kérjük a fenti telefonszámok valamelyikén vegye fel velünk a kapcsolatot. Üdv!
NévBoros gyula2014-05-01 22:51:58
Szeretnék jelentkezni a szakosztályukba
Kérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: négy + öt =