Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ
Sportagvalaszto_logo

underworld_logoMAJÁLIS KISPÁLYÁS FOCITORNA

EGYÉB 2014-04-24

2014. május 1-jén a Merkapt Sportközpontba (1106 Budapest, Maglódi út 12/A) kilátogató kicsik-nagyok több érdekes programmal is találkozhatnak amellett, hogy a központ sportszolgáltatásai ezen a napon ingyenesen vehetők igénybe.

Sportági bemutatók és sportvetélkedők mellett nyílt kispályás focitornát szervezünk minden olyan önszerveződő csapatnak, akik a Majális hangulata mellett egy igazi fociderbin is kipróbálnák magukat. Minden résztvevő egyedi oklevelet kap, az 1-3. helyezett csapatokra érmek, ajándékok várnak, a bajnokcsapat pedig elnyeri a Majális Kupát.

A sporton és a szórakozáson túl fontos, hogy éhen és szomjan se maradjon senki, ezért minden benevezett csapattagot meghívunk egy hamísítatlan gulyásra, és az emellé járó üdítőre vagy sörre.

Gyertek, töltsük sportosan a Majálist, és a családodat, barátaidat se felejtsd otthon!

Várunk szeretettel!

merkapt_majalis_focitorna

MAJÁLIS Kispályás Focitorna kiírás

2014. 05. 01. (csütörtök) 11 óra

Résztvevők: 14 éves kort meghaladó önszerveződő csapatok, akik a nevezési határidőig beneveznek. A torna amatőr csapatok részére került kiírásra!

Helyszín: Merkapt Maraton Sportközpont (1106 Budapest, Maglódi út 12/A), a helyszínen öltöző, illetve büfé rendelkezésre áll.

Pálya: 40x20 méteres füves pálya, kézilabdakapukkal.

Nevezési feltételek:
-     csapatok 5 + 1 fő (egy csapatban max. 10 fő nevezhető),
-     egy játékos csak egy csapatban szerepelhet.

Előnevezési határidő: 2014. 04. 29. (szerda) 24 óra.
max. 12 csapat nevezését tudjuk elfogadni (jelentkezési sorendben)!

Díjazás: minden résztvevő csapattag oklevelet kap.
További díjak:
I.    helyezett: kupa + érem + szponzori ajándék
II.   helyezett: érem
III.  helyezett: érem
Különdíj a gólkirálynak!

Játékidő: 2x15 perc. A csapatok nevezés után sorsolás útján csoportokba kerülnek, ahol körmérkőzésekre kerül sor.  A továbbjutó minden csoportból a legjobb 2-2 csapat, ahonnan egyenes kiesést követően a győztesek elődöntőt illetve a döntőt játszanak. A torna 2 vagy 3 pályán (nevezési létszámnak megfelelően) párhuzamosan kerül lebonyolításra.

A torna után mindenkit vendégül látunk egy a Merkapt Sportközpont kemencéjében sült csülökre vagy bográcsban készült gulyásra, és egy korsó sörre vagy üdítőre! További ingyenes sportprogramok, sportbemutatók, és a nyitva tartó frissítő pontunk garantálja a jó hangulatot.

Nevezési díj: 15 000 Ft/csapat.
Nevezés és információk: merkapt.sk@gmail.com; + 36 20/287-3430

Játékszabályok
Játéktér: füves pálya (40x20), vonalakkal határolt, kézilabda kapukkal.
Cipők: terem-, műfüves-, stoplis cipő egyaránt megengedett
Mez: a mezeket számozással kell ellátni.
Labda: 5-ös méretű normál foci labda, lehetőség szerint a csapatok hozzanak magukkal. A mérkőzés előtt megegyezés szerint a tetszőleges labda kiválasztása.
A játékrendszer: 5+1 fő, a mérkőzés megkezdéséhez egy csapatból legalább 5 játékos (melyből egy kapus) szükséges. Ha egy csapat nem tud kiállni, akkor a mérkőzést az ellenfél javára írjuk 3-0-s gólkülönbséggel és 3 ponttal.
Játékidő: a mérkőzés két 15 perces félidőből áll, 5 perc szünettel.
Játékos csere: A cserezóna az oldalvonal mellett található. A játékosoknak ezen belül kell a cserét elvégezni.

- A tornán mindenki saját felelősségére vesz részt és elfogadja a feltételeket.
- Egy játékos kizárólag csak egy csapatban játszhat.
- Ha a labda elhagyta a játékteret, a vonalról vagy a vonalon kívülről a játék bedobással vagy oldalrúgással folytatódik.
- Az alapvonalat elhagyott labdát csak a kapus hozhatja játékba. A  labda játékba hozatala kézzel történik. A labdát a felezővonalon átdobhatja, viszont gólt nem dobhat, csak rúghat.
- Ha a kapusról az alapvonalon túlra kerül a labda, a mérkőzés szöglettel folytatódik. Hazaadás a nagypályás szabályoknak megfelelően történik.
- A játékvezetőnek teljes jogköre van a mérkőzéssel kapcsolatban és felel a játékszabályok betartásáért és betartatásáért. Jogkörének gyakorlása akkor kezdődik, mikor a játék helyszínére érkezik és addig tart, míg el nem hagyja azt.
- A játékvezető sárga illetve piros lapokat oszthat, a kiállítás időtartama 2 perc, vagy végleges. A véglegesen kiállított játékos helyett 5 perc elteltével egy másik játékos játszhat tovább.
- Sportszerűtlenség esetén bármely csapat kizárható a versenyből.
- Büntetőrúgás: a kaputól 7 m-re.

Egyéb: A játékrendszer 8-12 csapat esetén, 2 (vagy 3) pályás lebonyolításban történik, („A” „B” („C”)) csoportmérkőzésekkel, 2-2 továbbjutóval. Ezt követi az egyenes kieséses szakasz (elődöntő - 3 pályás rendszer esetén negyed döntő), ahonnan a 2 győztes játssza a döntőt.
Amennyiben a csoportmérkőzések után az egyenes kieséses szakaszban döntetlen állás születik, 2x5 perc hosszabbításra kerül sor, ha az állás továbbra sem változik, akkor 3-3 büntetőrúgás következik, amelyet addig folytatnak a csapatok, amíg döntés nem születik.

A játékszabály a torna irányadó mutatója, melynek a lebonyolításával kapcsolatos feltételeit szükség szerint a szervező módosíthatja, amit a torna megkezdéséig tudat a résztvevőkkel!

Csoportmeccsek (párhuzamos pályákon, pályánként 4 csapat):
1. meccsek:                 2. meccsek:                 3. meccsek:
11:00-11:35                12:20-13:35                14:20-14:55
11:40-12:15                13:40-14:15                15:00-15:35

Elődöntők (2 pályán): 15:50
Döntő:16:40


CIKKAJÁNLÓ2018-02-02  EGYÉB

JELENTKEZZ A KŐBÁNYA KUPÁRA!

2018. április 7-én, szombaton a kőbányai cégek dolgozóinak szervezett egész napos Kőbánya Labdarúgó Kupát szervezünk a Nagy Sportátválasztó helyszínén a Merkapt Sportközpontban. [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: nyolc + három =