Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ

CSAPATTAGOK
TISZTELETBELI TAGOK
DICSŐSÉGFAL
ADÓ 1%TÁMOGATÓINK

merkapt1 trek1 fnt_projekt1
high5_1 hajtany1 northwave
heavytools1 bryton rudyproject1

STRAVAÚJ TÁMOGATÓVAL, ÚJ TAGOKKAL A JUBILEUMI ÉVBEN

HEGYIKERÉKPÁR 2014-03-05

2014-ben mérföldkőhöz érkezik a Merkapt Maraton Team Sportegyesület hegyikerékpáros szakosztálya, amely idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját.

A jubileumi év több szembetűnő változást is hoz a csapat életében. Egyrészről teljesen megújul a Merkapt SE megjelenése, másrészről egy jelentős támogatóval, a Trek hivatalos magyarországi forgalmazójával erősödik az egyesület háttere. A korábbi támogatók, a Merkapt Zrt., az FNT Projekt Vegyipari Kft., a HIGH5 és a Moose mellett, az új mezeken szintén láthatók a már meglévő, de a ruházaton eddig nem megjelenő partnerek a Heavy Tools, a Rudy Project és a Hajtány Kerékpárüzlet is.


merkapt_se_csapatfoto_2014_5

merkapt_se_csapatfoto_2014_4

A változások között nem csak a külsőségeket említhetjük, hiszen 2014-től tovább erősödik a csapat ez idáig sem gyenge női szekciója, mégpedig Fördős Pannival és Felföldi Vikivel, akik a Trek SE és a VKE Nelson színeit cserélik kékre. Bízunk benne, hogy a támogatói kör bővítésével, a tagság megerősítésével és a csapatra jellemző összetartás megőrzésével továbbra is stabil alapot tudnunk nyújtani a tagoknak az egyéni és a közös célok megvalósításához.

merkapt_se_csapatfoto_2014_2

merkapt_se_csapatfoto_2014_3

merkapt_se_csapatfoto_2014

A Merkapt SE 2014-es mezei a GESU közreműködésével készültek, míg a fotókat a hegyibringa.hu stábja készítette az SPCA Visual műtermében. 


CIKKAJÁNLÓ2018-12-14  HEGYIKERÉKPÁR

ÚJ TÁMOGATÓKAT HOZOTT A CSAPATNAK A MIKULÁS

Két új márkával bővült a csapatunk támogatói köre. Megállapodásunknak köszönhetően egyre több Northwave és Bryton termék fog a csapatunk tagjain és kerékpárjain felbukkanni. [...]
KOMMENTEKLeopold2014-03-05 13:54:39
Tetszik az új mez, jók a képek, ügyesek vagytok! Sikeres és eredményes évet mindenkinek!
Kérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: hét + kilenc =