Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ

CSAPATTAGOK
TISZTELETBELI TAGOK
DICSŐSÉGFAL
ADÓ 1%TÁMOGATÓINK

merkapt1 trek1 fnt_projekt1
high5_1 hajtany1 northwave
heavytools1 bryton rudyproject1

STRAVAMOUNTAINBIKE CHALLENGE DÍJÁTADÓ

HEGYIKERÉKPÁR 2013-12-16

December 13-án, pénteken este került sor a 2013-as Mountanibike Challenge versenysorozat összetett díjazására, amelyen a csapatunk több fronton is érdekelt volt. Egyrészt két verseny szervezése is a nevünkhöz kapcsolódik – a MOFÉM Underworld Kupa és a Bölcske Maraton -, másrészt több csapattagunk is érintett volt az összetett értékelésben.

A szervezők célja az volt, hogy egy hivatalos formuláktól mentes, kötetlen este keretében kerítsenek sort a díjazásra, amelyre szép számmal gyűltek össze a hazai mountain bike sport résztvevői - versenyzők, sportvezetők, szervezők egyaránt. Az eseménynek a Szatyor Bár adott otthont, amelynek galériáját jócskán megtöltötték a bringások. A fejek erdejében megtalálhattuk többek között Katona Kálmánt, a szövetségünk vezetőjét, de tiszteletét tette Eisi és Harang is, ami mindenképpen a sorozat jelentőségét mutatja. 

montainbike challenge dijatado 7_1

Szintén jelen voltak hazánk elit versenyzői is. Voltak olyanok, akik egy-egy versenyen rajthoz álltak ugyan, de az összetettben nem voltak érintettek, de voltak olyanok is - pl. Parti András -, akik egy eseményen sem vettek részt, mégis fontosnak tartották a részvételt - később kiderült, hogy a díjátadó során azért lesz szerepük. 

Az eredményhirdetés során 18 kategória első három helyezettjét szólították a pódiumra. Rendhagyó módon a díjakat hazánk legjobb versenyzői adták át a sorozat legjobbjainak, ebben közreműködött Cseh Roni, Módos Gabi, Parti Andris, Blazsó Marci és Buruczki Szilárd is. 

montainbike_challenge_dijatado_6

A csapatunkból elsőként Buki került kiszólításra, aki a felnőtt férfiak hosszútávján szerezte meg a második helyett, aki azonban külföldi munkája miatt sajnos most nem tudott velünk lenni, de ezúton is gratulálunk neki. Őt Alex követte, aki a hosszútávú master1-es dobogón került illusztris társaságba (az első Fityisz lett, míg Alexet BuZsó követte a harmadik helyen).  

montainbike_challenge_dijatado_4

Ezután jöttek a lányaink, egyből ketten, ugyanis Juci és Orsi a hosszútávú női master1-es dobogó első és második fokára állhattak. Őket pedig Szilvi követte, aki ugyanezen korosztály rövidtávján diadalmaskodott. 

montainbike_challenge_dijatado_1

montainbike_challenge_dijatado_2

Ezzel azonban még nem volt vége, hiszen a végére maradt a csapatértékelés, amelyben ismét főszerepet játszottunk, hiszen a Bringabanda mögött, a deviantMTB-t megelőzve a második helyre futottunk be. A dolog jelentőségét jelzi, hogy bőven 100 felett volt az érintett egyesületek száma. A csapatunk előkelő helyezését Hudák Szilvia, Szántai Vecsera Bálint, Csete Sándor, Bartos Judit és Fehér Csaba jó szereplése szállította. Köszönjük nekik!  

montainbike_challenge_dijatado_3

montainbike_challenge_dijatado_30

Szeretnénk minden csapattagnak megköszönni az aktív részvételt. Reméljük, hogy jövőre hasonlóan eredményesek tudunk lenni! 

Eredmények:

Felnőtt férfi hosszútáv: 

1. Bálint András - Serrenők

2. Szántai Vecsera Bálint - Merkapt Maraton Team SE

3. Kiss Róbert - Bringabanda SC


Master1 férfi hosszútáv: 

1. Nagyfügedi Zsombor - deviantMTB

2. Csete Sándor - Merkapt Maraton Team SE

3. Búr Zsolt - Alpinbike Team Giant


Master1 női hosszútáv: 

1. Bartos Judit - Merkapt Maraton Team SE

2. Szántai Vecsera Orsolya - Merkapt Maraton Team SE

3. Orosz Anita - Trek SE


Master1 női rövidtáv: 

1. Hudák Szilvia - Merkapt Maraton Team SE

2. Puskás Erika 

3. Kozmits Ildikó - HegyiBringa SE


CIKKAJÁNLÓ2018-12-14  HEGYIKERÉKPÁR

ÚJ TÁMOGATÓKAT HOZOTT A CSAPATNAK A MIKULÁS

Két új márkával bővült a csapatunk támogatói köre. Megállapodásunknak köszönhetően egyre több Northwave és Bryton termék fog a csapatunk tagjain és kerékpárjain felbukkanni. [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: hat + hat =