Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ

CSAPATTAGOK
TISZTELETBELI TAGOK
DICSŐSÉGFAL
ADÓ 1%TÁMOGATÓINK

merkapt1 trek1 fnt_projekt1
high5_1 hajtany1 northwave
heavytools1 bryton rudyproject1

STRAVASZEZONZÁRÓ 2007, BOGÁCS

HEGYIKERÉKPÁR 2007-10-18

szezonzaro_bogacs_2007_0001A lassan hagyománnyá váló szezonzáró bulink ismét Bogácsra csábította a Merkaptos hegyikerékpárosokat. A csapatunk szinte teljes létszámban megjelent, így a szállásunkként szolgáló apartmanház teljes alsó szobasorát elfoglaltuk. Pénteken délutántól késő estig folyamatosan érkeztek az autók az ország minden részéből, míg végül mindenki szerencsésen megérkezett.

A később érkezőket már emelkedett hangulat és mosolygós arcok fogadták, amiért nagy részben a viszontlátás öröméből fakadó poharazgatás okolható. Az este jócskán a hajnalba nyúlt mire mindenki ágyba került, de a másnapi túránk kezdetére mindenki időben felébredt. Az előzetesen felvetett retro-túra ötletéhez egyedül Oszi és Röfi volt hűséges, akik különleges sárga, neon zöld és lila cuccokban idézték a montizás hőskorát és készülődtek az indulásra. Napsütéses időben keltünk útra, hogy az őszi színekben pompázó ösvényeken bejárjuk a Bükk-hegység egy részét. Vidáman róttuk a kilométereket, és a jókedvünket csak fokozta Oszkár csetlése-botlása, aminek folyományaként önmagát tüntette ki a megtisztelő „nap lúzere” címmel.

Noszvajnál jártunk mikor a napos időt egy északról érkező hidegfront didergőssé tette, így többek a meleg szobákba való visszatérést választották. Mire készülődni kezdtünk az estére a legkitartóbbak is visszatértek, így együtt indultunk a „szokásos” vacsoránknak helyet adó Öreg Malom étterembe. Az este további részét ismét az apartmanunk nappalijában töltöttük, ahol a csocsó és biliárd partik színesítették az egyébként sem szürke esténket. A szombati napunk a legedzettebbek erejét is megtizedelte, így éjfél körül elcsendesedett a ház.

Vasárnap dél körül intettünk búcsút Bogácsnak és a 2007-es szezonnak, hogy kicsit szomorkásan gondoljuk a lassan közeledő télre, amely jó időre a szobákba zárja a bringáinkat.

szezonzaro_bogacs_2007_0002

szezonzaro_bogacs_2007_0003

szezonzaro_bogacs_2007_0004

szezonzaro_bogacs_2007_0005

szezonzaro_bogacs_2007_0006

szezonzaro_bogacs_2007_0007

szezonzaro_bogacs_2007_0008

szezonzaro_bogacs_2007_0009


CIKKAJÁNLÓ2018-12-14  HEGYIKERÉKPÁR

ÚJ TÁMOGATÓKAT HOZOTT A CSAPATNAK A MIKULÁS

Két új márkával bővült a csapatunk támogatói köre. Megállapodásunknak köszönhetően egyre több Northwave és Bryton termék fog a csapatunk tagjain és kerékpárjain felbukkanni. [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: hét + egy =