Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ

CSAPATTAGOKMAGUNKRÓL

A Merkapt Maraton Team Kajak - Kenu Szakosztálya hivatalosan 2007 elején alakult meg azzal a céllal, hogy csapattá formálja az edzeni és versenyezni szándékozó, a kajak-kenu iránt elkötelezett sportolókat. A tagjaink legtöbbje komoly sportmúlttal rendelkezik. Csapatunkban van olimpiai résztvevő és világbajnoki érmes is, akik tapasztalatukkal és példamutatásukkal segíthetnek a fiatalabb versenyzőknek. A rutinos kenusaink mellett - új színfoltként - kajakos lányok is öregbítik a csapatunk hírnevét.

Az edzések helyszíne az Újpesti Torna Egylet vízi telepe, ahol minden érdeklődőt szívesen látunk.MAKKE-MERKAPT FOLYAMBAJNOKSÁG

KAJAK-KENU 2009-06-02

Tisztelt Sportbarátok (akik elvileg gőzerővel készültök a július 04-05-i Masters OB-ra)!


A Masters OB-ra és a szeptemberi racicei viadalra való kemény felkészülési út állomásaként szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a két hét múlva (Június 13.) szombaton megrendezésre kerülő MAKKE - Merkapt Folyambajnokságot, melyet új helyszínen, ideális környezetben a Csepeli Kis-Dunán rendezünk meg  200 és 2000m-es távokon. Várjuk a nevezéseket!

Ne feledjétek, hogy a versenyzés az egyik legjobb felkészülési program!

00DSC02983

MAKKE - Merkapt Folyambajnokság

Időpont: 2009. 06. 13.

Helyszín: CSEPEL KAJAK-KENU vizitelep Bp., XXI. Hollandi út

Regisztráció, nevezés a helyszínen 9.00 órától (kérjük, minél előbb).

Szervezési hozzájárulás résztvevőnként: 1000,- Ft (MAKKE-tagoknak 500,- Ft)


Táv: előbb 200 m (normál, rövidtávú verseny), később 2.000 m egyéni indítású (csak az utolsó befutó után tudjuk kiszámítani a sorrendeket.) Felhívjuk a versenyzők figyelmét, hogy saját, jól felfogott érdekükben tartsanak a futamaik között megfelelő pihenőt, illetve ne vállalják túl magukat.

Rajt: az első rajt 10.00-kor 

Hajóosztályok: ffi, női K1, K2, mix K2 - ffi C1, C2 (master korcsoportok!) 

Emléklap, ajándék, gulyás (Valentin – Römi) a szervezési hozzájárulásban foglaltatik.

Kísérők, családtagok ebédje 500,- Ft. (A vizitelepen büfé üzemel.)


Kérjük, hogy a részvételi szándokot (név, versenyszám, korcsoport) jelezzétek előre e-amilben, hogy az érmekről, emléklapokról, kajáról megfelelő mennyiségben gondoskodhassunk. Rövidtávon indulók rajtszámokról gondoskodjanak maguknak(1-9), a hosszútávosoknak mi biztosítunk - verseny után könnyen eltávolítható - rajtszámot. 


Dr. Jólesz József

Jelentkezés: canoedoc@vnet.hu


CIKKAJÁNLÓ2016-09-19  KAJAK-KENU

DUPLA DINAMIT: KÖVÉR MÁRTON ÚJABB KÉT VILÁGBAJNOKI CÍMET SZERZETT!

Kövér Mártonnak, a Merkapt SE kenusának sikerült a tavalyi eredményét megismételni a brandenburgi VB-n, így újabb két világbajnoki trófea került a vitrinébe, hiszen sem egyéniben, sem párosban nem talált legyőzőre. [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: hét + kilenc =