Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ

CSAPATTAGOKMAGUNKRÓL

A Merkapt Maraton Team Kajak - Kenu Szakosztálya hivatalosan 2007 elején alakult meg azzal a céllal, hogy csapattá formálja az edzeni és versenyezni szándékozó, a kajak-kenu iránt elkötelezett sportolókat. A tagjaink legtöbbje komoly sportmúlttal rendelkezik. Csapatunkban van olimpiai résztvevő és világbajnoki érmes is, akik tapasztalatukkal és példamutatásukkal segíthetnek a fiatalabb versenyzőknek. A rutinos kenusaink mellett - új színfoltként - kajakos lányok is öregbítik a csapatunk hírnevét.

Az edzések helyszíne az Újpesti Torna Egylet vízi telepe, ahol minden érdeklődőt szívesen látunk.KENUS BAJNOKOK KOLÓ EMLÉKÉRE - KOLONICS GYÖRGY EMLÉKMEZ

KAJAK-KENU 2008-10-29

Az idei Bécs-Pozsony-Budapest Szupermarathonon Kolonics György emlékmezben teljesítette a távot a Merkaptos tagokból is álló „Kenus Bajnokok Koló Emlékére’’ elnevezésű csapatunk. Összességében a 130 csapatból az előkelő 46. helyen sikerült végezniük. A csapat névválasztásánál Koló halálának szomorú apropója mellett az is aktualitással szolgált, hogy Koló évről-évre lefutotta a Szupermarathon utolsó szakaszát. Nagyon vártuk, és ezt korábban meg is ígérte, hogy aktív sportpályafutása befejeztével csatlakozni fog a kenusok Bécsből induló csapatához.


kolo_mez_3_copyKenus Bajnokok Koló Emlékére - Kolonics György emlékmez


A napi futó távok közben a versenytársak Hajrá!, Hajrá Koló! Ez igen! és hasonló bíztatásokkal fejezték ki rokonszenvüket, ami igazán jól esett. A család hozzájárulásával 18 db mez készült, melyet a hozzátartozókon kívül a Bécs-Pozsony-Budapest Maratonon induló kenusok hordtak. 


Több kajak-kenus sporttársunk jelezte, hogy szép emlék lenne számukra, ha hozzá tudnának jutni egy mezhez. Természetesen igény esetén legyártatjuk 8600 Ft+Áfa bekerülési áron az emlékmezeket.

Ha valaki a kajak-kenus társadalomból szeretne ilyen pólót magának, akkor írásos értesítést kérek az ipacs.endre@merkapt.hu címre.


CIKKAJÁNLÓ2016-09-19  KAJAK-KENU

DUPLA DINAMIT: KÖVÉR MÁRTON ÚJABB KÉT VILÁGBAJNOKI CÍMET SZERZETT!

Kövér Mártonnak, a Merkapt SE kenusának sikerült a tavalyi eredményét megismételni a brandenburgi VB-n, így újabb két világbajnoki trófea került a vitrinébe, hiszen sem egyéniben, sem párosban nem talált legyőzőre. [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: három + kilenc =