Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ

CSAPATTAGOKMAGUNKRÓL

A Merkapt Maraton Team Kajak - Kenu Szakosztálya hivatalosan 2007 elején alakult meg azzal a céllal, hogy csapattá formálja az edzeni és versenyezni szándékozó, a kajak-kenu iránt elkötelezett sportolókat. A tagjaink legtöbbje komoly sportmúlttal rendelkezik. Csapatunkban van olimpiai résztvevő és világbajnoki érmes is, akik tapasztalatukkal és példamutatásukkal segíthetnek a fiatalabb versenyzőknek. A rutinos kenusaink mellett - új színfoltként - kajakos lányok is öregbítik a csapatunk hírnevét.

Az edzések helyszíne az Újpesti Torna Egylet vízi telepe, ahol minden érdeklődőt szívesen látunk.FÁKLYÁS EVEZÉS KOLO EMLÉKÉRE

KAJAK-KENU 2008-07-22

Koló temetése, mint arról már értesülhettetek, 2008. július 25-én, pénteken, 14:30-kor lesz a Farkasréti Temetőben. Ezzel a nappal kapcsolatosan néhány információt szeretnénk közreadni. A kenus társak azzal a kéréssel fordulnak hozzátok, hozzánk, hogy aki teheti, hozzon egy-egy aranyérmet a temetésre, amit kajak-kenu versenyen nyert. A koporsóval együtt az érmek is elhantolásra kerülnek.

A temetés után 19 órai kezdéssel, megemlékező fáklyás evezést tartunk a Csepeli Kajak-Kenu Egyesület vízitelepénél, azon az útvonalon, ahol Koló nagyon sokat evezett. Visszajelzést kérünk mindenkitől a létszám tervezhetősége miatt. Aki teheti, hozza el saját hajóját és lapátját, hogy minél többen lehessünk a vízen egyszerre. A helyszínen korlátozott számban lesznek indián kenuk és sárkányhajók. 200 fáklyát hozunk estére, de várjuk még a jelentkezőket, mert ez valószínüleg kevés lesz. 

kolonagy


Fáklyavásárlással kapcsolatban érdeklődhettek a Pirotechnik Kft 06-1-312-30-41-es telefonszámán 8 és 17h között ami a Késmárk utcában van.). Mivel nagy igény mutatkozik a budapesti  nagydunai szakaszon való emlékevezéshez is, ezért a tervek szerint 17:30-ig van a gyülekező az MKKSZ előtt a vízen (Árpád híd pesti oldal alatti rész), és onnan indulunk le a Kvassay Zsilipen keresztül Csepelre, hogy csatlakozzunk az ottlévőkhöz. Azon sporttársak jelentkezzenek akiknek nem jelent problémát a Csepelig való leevezés!!! Jó lenne, ha mindenféle hajóosztály csatlakozna.  Lehetőség szerint fekete vagy sötét sportszerelésben gyertek, hogy amikor átvonulunk a városon, egységesek legyünk. Fekete zászlókat hozzatok a kenukra! 

Visszajelzéseket kérünk nagyon sűrgősen, hogy melyik egyesületből mennyien jöttök, és milyen hajókban, mert a Vízirendőrségtől, a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól, és a Kvassay Zsiliptől várják a résztvevői számot, hogy a készültség fokát meghatározhassák. Mindegyik intézményből őszinte részvétüket nyílvánították a gyászolóknak. A Csepelről való esti visszajutást és a hajók visszaszállítását a résztvevőknek kell megoldani. 


Üdvözlettel: Ipacs Endre és Szemán Róbert 


Merkapt SE


CIKKAJÁNLÓ2016-09-19  KAJAK-KENU

DUPLA DINAMIT: KÖVÉR MÁRTON ÚJABB KÉT VILÁGBAJNOKI CÍMET SZERZETT!

Kövér Mártonnak, a Merkapt SE kenusának sikerült a tavalyi eredményét megismételni a brandenburgi VB-n, így újabb két világbajnoki trófea került a vitrinébe, hiszen sem egyéniben, sem párosban nem talált legyőzőre. [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: három + hat =