Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ

CSAPATTAGOK
TISZTELETBELI TAGOK
DICSŐSÉGFAL
ADÓ 1%TÁMOGATÓINK

merkapt1 trek1 fnt_projekt1
high5_1 hajtany1 northwave
heavytools1 bryton rudyproject1

STRAVASZEZONNYITÓ 2008

HEGYIKERÉKPÁR 2008-03-31

Március utolsó hétvégéjén került sor Bogácson az idei szezon nyitó bulijára. Az eddigiektől eltérően egy másik montis csapattal – a Bringabandával - közösen rendeztük meg az eseményt.

A csapatunkból Röfi és Zsolti már hetekkel korábban megkezdte a készülődést a tekerésre, ugyanis ők állították össze az útvonalakat, amelyek egy maratonhoz hasonlóan rövidebb, normál és nehezebb távokat tartalmaztak.

Az időjárás a kegyeibe fogadta a rendezvényt, hiszen meleg tavaszi idővel örvendeztetett meg minket, így szombaton reggel jó időben, több távon, több csoportban vágtak neki a lelkes bringások a Bükk hegyeinek. A legnagyobb társaság – kb. 20 fő, ami nagyjából fele-fele arányban állt Merkaptosokból és BB-sekből – a „középtávon” indult.

szezonnyito_08_05

szezonnyito_08_08

szezonnyito_08201

szezonnyito_08_10

Délután a bogácsi termálfürdő 38°C fokos medencéjében gyűltek ismét össze a bringások, hogy a gyógyvíz melegét, némi hideg sörrel kompenzálják.

A jó hangulat csak fokozódott a közös vacsora alatt, amelyet az Öreg Malom étteremben fogyasztottunk el. Az este további részében fakultatív pincelátogatás szerepelt, aminek a kipihenését az órák éjszakai, nyári időszámításra való előreállítása csak nehezítette.

szezonnyito_08_011

szezonnyito_08_013

Vasárnap reggel újabb túrák indultak, amelyet néhányan sétára vagy fürdőzésre cseréltünk. Minden esetre Röfi vezetésével egy kisebb csoport sikeresen bevette az egri várat is.

szezonnyito_0820

Mivel most csak szombatra és vasárnapra korlátozódott a program, így igen sűrűre sikerült a hétvége. Minden volt, ami két napba beleférhet: közös tekerések, fürdőzés, buli és jó hangulat. Talán jövőre érdemes lenne elgondolkozni egy hosszabb, akár 3-4 napos szezonnyitó táboron.

Köszönjük mindenkinek a részvételt!


CIKKAJÁNLÓ2019-04-30  HEGYIKERÉKPÁR

ZSELIC MARATON – A FŐPRÓBA

Idén a csapat egy része betervezett magának egy Garda Bike fest maratont, ezért arra gondoltam, hogy erre készülni kell! Tökéletes megmérettetésnek ígérkezett e célra a Zselic maraton. [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: nyolc + három =