Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ

CSAPATTAGOK
TISZTELETBELI TAGOK
DICSŐSÉGFAL
ADÓ 1%TÁMOGATÓINK

merkapt1 trek1 fnt_projekt1
high5_1 hajtany1 moose1
heavytools1 mountainbikeblog rudyproject1

STRAVAIX. EGERSZEG KUPA

HEGYIKERÉKPÁR 2008-04-08

Lassan ébredeznek a téli álmukból a hegyikerékpárosok, ezt mi sem mutatja jobban, hogy elérkezett az első megmérettetés is, amely Zalaegerszegre szólította a bringásokat.

Az XCO Magyar Kupa futamaihoz hasonlóan elit hosszútávon, közép és rövid távokon is versenyeztek a mountain bike-osok a 4,7 kilométeres alsóerdői pályán. A várakozásokkal ellentétben szerencsére nem volt nagy sár és jól szervezett versenyen mérhették össze tudásukat a hazai és a Szlovéniából érkező indulók.

egerszeg_kupa_beszamolo

A Merkapt Maraton Team színeit ezúttal is Cseh Veronika képviselte, aki első lépéseit (köreit) tette a olimpiai cross (XCO) szakágban. Roni a nevezéskor az előzetesen tervezett rövidtáv helyett mégis inkább a középtávot választotta, ahol ellenfele Rozsnyai Mariann a Meditech SC versenyzője lett.

A két lány küzdelmes, fogcsikorgató csatát folytatott, amiből egy óra körözés után 19 másodperccel megelőzve riválisát Roni került ki győztesen, aki így megszerezve az idei első győzelmét.

roni_a_dobog__n

Az elit férfiaknál Buruczki Szilárd már az első komoly emelkedő tetejére 25 másodperc előnnyel érkezett, és folyamatosan növelte a távolságot Grósz Bélával szemben, akinek a második helye szintén nem forgott veszélyben a verseny során. A dobogó harmadik fokára Bogár Gábor állhatott fel. A hölgyek között Deli Anett Buruczkihoz hasonlóan rajt-cél győzelmet aratott.


CIKKAJÁNLÓ2018-11-13  HEGYIKERÉKPÁR

ÉLMÉNYBRINGÁZÁS AZ ŐSZI ERDŐBEN

Vasárnap kihasználtuk az évszakhoz képest meleg időt és Fehér Csabi budai edzőkörét derítettük fel közösen. [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: hét + öt =