Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ
Sportagvalaszto_logo

underworld_logo4. MÜRZER UND JOGLLANDOIPEN WINTERTRIATLON

TRIATLON 2009-01-15

Igen bonyodalmasan indult a mutatvány. Először is megtudtuk, hogy lesz ez a verseny… nekem rögtön felcsillant a szemem, hogy de jó is lenne indulni egyéniben, aztán közben kiderül, hogy akikkel mentem volna, nem tudják kivinni a bringám.. :(( Viszont az egyik tag nagyon szeretett volna váltózni de bringásunk nem volt, úgyhogy elindult a tagfelvétel: telefonos interjúk, castingok, terheléses vizsgálat...

Aztán bejelentkezett Roni és befagyasztottuk a kiválasztási folyamatot hisz nála jobb nem létezik :) Mindennel megvan áldva, legfőképpen elég őrült ahhoz hogy a -10°C fokban sípályán tekerjen nekünk. Yes! Meg is beszéltük, hogy szombat reggel kifelé menet randizunk Tatabányánál.

triaton_2

Péntek este jött az sms, hogy lázas... Na, mondom jól kezdődik. Szombaton félholt hangon szólt bele a telefonba a találka előtt fél órával, időt kért... Én nem izgultam, hiszen a du. 5-ös rajtig még felélesztheti magát, ám a sífutónk nehezen tudta feldolgozni a hírt, már elkönyvelte magában hogy ezek a bringások tök komolytalanok, és soha többet nem megy velük váltóban. Én meg csak röhögtem mert tudtam hogy Roni nem ilyen, ő semmi pénzért nem hagyna ki egy jó mókát, tuti hogy csak pihenget még egy kicsit, aztán pár óra múlva jött is az sms, hogy akkor mégis kijönnének. Helyreállt a világbéke.

Azt már a nevezéskor sejtettük, hogy túl sok esélyünk nem lesz elcsípni egy dobogós helyet mert köszönhetően a sífutónknak, Attilának, férfi kategóriában vagyunk kénytelenek nekivágni, bár mint utóbb kiderült, nem is volt női kategória. 3 körül megérkeztek Roniék, majd konstatáltuk, hogy itt bizony ordenáré vastag, szinte DH-s gumikkal felszerelkezve járják be a pályát. Önbizalmunkat csak tovább sújtotta hogy egy osztrák manus elkezdett valamit magyarázni Roninak a gumijára mutogatva és valami olyasmit mondhatott hogy "kapút". :) 

4._Mrzer_und_Jogllandloipen_Nacht_wintertriathlon__St._Jakob_Im_Walde__Ausztria_7

5-ig nem volt más dolgunk mint ténferegni, ráhangolódni a dologra, sasolni az ellenfeleket és szívni a friss levegőt. Nem úgy Attila, aki akkor már vagy 1,5 órája vaxolta a léceit (mert biztos ami biztos kettőt is feltuningolt) Hát felesleges volt. :) Az 5 órai rajt előtt negyed órával rájött hogy rohamosan hűl a levegő, ezáltal a hó is és bizony át kell kenni a sít. Ronival csak mosolyogtunk a dolgon, mi tudtuk hogy nem ezen múlik majd.

4._Mrzer_und_Jogllandloipen_Nacht_wintertriathlon__St._Jakob_Im_Walde__Ausztria_12

Eldördül a rajtpisztoly, nekiiramodott a mezőny és azt hittem hogy kidobom a taccsot a tempótól! Végig a sípályán ment, havon, ami mit nem mondjak nem könnyítette meg a dolgot. Letudtam a 6 km-t és váltottam Ronit, aki nekiveselkedett a 8 km bringának. Nagyon ment a csaj, de ezt már megszokhattunk tőle, pedig a gumijai miatt bőszen egyensúlyoznia kellett közben.

A sífutónk, Attila már talpig díszben (csilli-villi versenyruha) várta a váltást. Sajnos az már közben kiderült, hogy a dobogóra esélyünk sincs felférni, de ez cseppet sem keserített el minket, hiszen az ellenfeleink mind komoly sportoló férfiak voltak. :) Attila is kiment, jól síelt és még sikerült 1 helyet behoznia így végül a 6. helyen végeztünk. A hangulat szenzációs volt, a verseny pörgős úgyhogy maximálisan jó szájízzel fejeztük be. 

4._Mrzer_und_Jogllandloipen_Nacht_wintertriathlon__St._Jakob_Im_Walde__Ausztria_3

Természetesen közben kissé átfagytunk ezért iparkodtunk mielőbb védőitalt magunkhoz venni forralt bor formájában, ami sikerült is- Biztos, ami biztos: dupla adagot hörpintettünk, így az eredményhirdetésre már győztes hangulatban érkeztünk.

Mindenképpen külön kiemelendő Hajba Tamás menedzseri munkája. Köszönjük! :)

Beszámoló: Kaufmann Brigitta


CIKKAJÁNLÓ2014-09-06  TRIATLON

ÍGY LETTEM ÉN IS IRONMAN!

Jaj, de jó! Vége az első sulis hétnek, itt a hétvége! Megint alhatunk egy kicsit tovább... gondolta több ezer diák ezen a napon. elük ellentétben több száz sportoló gondolta úgy, hogy itt az ideje olyan korán fölkelni, amilyen korán még soha!   [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: egy + hét =