Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ

CSAPATTAGOK
TISZTELETBELI TAGOK
ADÓ 1 %TÁMOGATÓINK

ravak

FNTSZEGEDRE SÁRKÁNYOK

SÁRKÁNYHAJÓ 2010-08-25

Szegedre sárkányok: a Merkapt csapata is ott lesz!

Mint arról korábban beszámoltunk a Merkapt sárkányhajó csapata sikeresen kvalifikálta magát a hétvégén megrendezésre kerülő szegedi Sárkányhajó Világbajnokságra. Csapatunk, ha már a nagy küzdelemben kivívta a részvétel jogát, nem dőlt elégedetten hátra és heti két edzéssel tovább csiszolta a sárkányhajózási tudományát.

A felkészülés fontos állomásaként részt vettünk a VB-re készülő csapatok edzőtáborában Fadd-Domboriban. Az egy héten át zajló összetartáson az alapötlet szerint a Világbajnokságon induló premier és masters legénység gyakorolt volna együtt, ám az eseményről hírt kapva számos céges és településes csapat csatlakozott az említettekhez.

Nagyobb létszámban képviseltette magát a Merkapt mellett, többek között a Sun egysége és Tata valamint Nagykanizsa csapata. Szinte hiánytalanul jelen volt a masters kategóriákban induló két hajó, és a síkvízi világbajnokságon induló versenyzőit egyenlőre nélkülöző premier egység is.

A sors iróniája, hogy amelyik csapat megvert minket az Újpesti selejtezőben, a Sun Microsystem volt, és éppen az ő példájukon felbuzdulva indultunk Tiszafüreden is, hiszen a „sunosok” is több selejtezőn elindultak a bejutásért. Most egy hajóban készültünk, közösen edzettünk és a világbajnokáig elődöntő futamában újra egymás ellen fogunk versenyezni.

Az igazi erőpróba a hétvégén következik! Csapatunk 2010. augusztus 28.-án 10:00-kor a 2. előfutamban áll rajthoz, a BWT, Sun Microsystem Kft., Tűzoltók, MKB, és a Paksi Atomerőmű csapatainak ellenfeleként.

Külön köszönet, Csabai Edvin tizenhétszeres kenu világbajnoknak, aki végig velünk edzett és Ipacs Endrének – kajak-kenu szakosztályunk vezetőjének és a Sportágválasztó motorjának - aki, amellett, hogy a legénység tagja, ha kell első evezős, ha kell kormányos, időnként dobos és nem utolsó sorban állandó edzőnk is!

2010_08_26

Találkozunk a döntőben!


CIKKAJÁNLÓ2013-07-28  SÁRKÁNYHAJÓ

SÁRKÁNYHAJÓ ROADSHOW 2013, KECSKEMÉT

1,2,3,4... - Kecskemét! Négy versenyszám, négy helyezés, "egy csapat", az ötödik Sárkányhajó Roadshow eredménye. A kecskeméti verseny a közeli homokos strand miatt is a csapat egyik kedvenc helyszíne... [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: öt + hat =