Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ

CSAPATTAGOK
TISZTELETBELI TAGOK
ADÓ 1 %TÁMOGATÓINK

ravak

FNTSÁRKÁNYHAJÓ ÖSSZETARTÓ TÁBOR

SÁRKÁNYHAJÓ 2010-07-12

Sárkányhajó Összetartó Tábor

A szegedi VB-re készülő magyar sárkányhajó válogatott nyílt hetet tart Fadd-Domborin, ahol lehetőség nyílik testközelből megismerkedni és együtt készülni, sportolni a Reményi Péter szövetségi kapitány vezette válogatott tagjaival. A résztvevők belepillanthatnak, illetve részesei lehetnek a válogatott felkészüléséknek, edzésmódszereket és programokat, technikákat sajátíthatnak el a válogatott evezősöktől.

2010_07_12


A helyszín Fadd-Dombori, mely Tolna megye egyik legszebb része. A 14 km-es Duna-holtág mellett fekvő zárt táborhely a vízparttól 30 méterre, csendes, hangulatos, barátságos környezetben található. A 2 km-es kajak-kenu pálya, a futballpálya, a homokos röplabdapálya számos sportolási lehetőséget biztosít az ide látogatók számára. Programunkra olyan családok, baráti társaságok, munkatársak, felnőttek és gyerekek jelentkezését várjuk, akik szeretnének eltölteni néhány napot egy csodálatos, hangulatos környezetben, jó társaságban mindezt sárkányhajózással, sportolással egybekötve.


2010_07_121

Táborunkba szeretettel várunk mindenkit, akiknek már kötődésük van a sárkányhajózáshoz, kajakozáshoz, kenuzáshoz, illetve azokat is, akik szeretnének megismerkedni ezzel az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sportággal! A táborban nincsenek turnusok, tehát az érkezés és távozás a megadott hét bármelyik napján lehetséges!

A Sárkányhajó Összetartó Tábor programjában szerepel:
- napi két edzés, melyen bárki részt vehet, tanácsokat kérhet a sportolóktól
- napi 3 étkezés
- bográcsozás, tábortűz

Részvételi díj: 2900 Ft/nap (amely 3 étkezést tartalmaz)

A tábor időpontja: 2010. augusztus 1-8.


Elérhetőségek: 06-30/812-2261 illetve info@starlineagency.hu
Weboldal: www.starlineagency.hu

Várjuk visszajelzésüket!

Üdvözlettel:

Kozmann György olimpiai bronzérmes, világbajnok kenus
Csabai Edvin tizenhétszeres világbajnok kenus


CIKKAJÁNLÓ2013-07-28  SÁRKÁNYHAJÓ

SÁRKÁNYHAJÓ ROADSHOW 2013, KECSKEMÉT

1,2,3,4... - Kecskemét! Négy versenyszám, négy helyezés, "egy csapat", az ötödik Sárkányhajó Roadshow eredménye. A kecskeméti verseny a közeli homokos strand miatt is a csapat egyik kedvenc helyszíne... [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: három + négy =