Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ

CSAPATTAGOK
TISZTELETBELI TAGOK
ADÓ 1 %TÁMOGATÓINK

ravak

FNTVOGALONGA - A VELENCEI VÍZIKARLEVÁL

SÁRKÁNYHAJÓ 2013-05-19

Idén második alkalommal látogattunk el Velence csodálatos, színes forgatagába, a karneválok hazájában, a hagyományosan Pünkösd napján megrendezett Vogalonga nevet viselő vízi felvonulásra. A helyiek ezzel a nem mindennapi vidám tüntetéssel próbálják felhívni a figyelmet, a motorcsónakok és hatalmas utasszállító hajók keltette hullámok által a lagúnákban és házak falaiban okozta károkra.

DSCN4167


A vízi karnevál egy verseny, ahol a részvétel sokkalta fontosabb, mint a győzelem. A 30 kilométer körüli táv megtétele alatt megcsodálhatjuk Velence lagúnáit, Muránó szigetét, a hidakat, épületeket, és a vízen mellettünk elhaladó legkülönfélébb hajókat, gondolákat, a hagyományos ruhákban öltözött helyiekkel, vagy épp a viccel parókákba bújt turistákkal.

2012_05_27_186

Aki szereti ezt a páratlan, hangulatos kis olasz városkát, szereti a vizet, az evezést, az feltétlenül próbálja ki egyszer, hogy milyen érzés a sekély, szinte hullámoktól mentes tengervízben evezni.

DSCF4649

Mi is megmutattuk az édes dunai vizhez szokott lapátjainknak a sós tenger ízét.


CIKKAJÁNLÓ2013-07-28  SÁRKÁNYHAJÓ

SÁRKÁNYHAJÓ ROADSHOW 2013, KECSKEMÉT

1,2,3,4... - Kecskemét! Négy versenyszám, négy helyezés, "egy csapat", az ötödik Sárkányhajó Roadshow eredménye. A kecskeméti verseny a közeli homokos strand miatt is a csapat egyik kedvenc helyszíne... [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: négy + öt =