Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ
BBU FUTÓVERSENYEK EGÉSZ ÉVBEN!MARATONA DI AVIGLIANA 2008

ATLÉTIKA 2008-10-28

Október 26-án az olaszországi Aviglianoban rendezett maratoni futóversenyen indultam a Merkapt SE színeiben. Kissé hullámos de jól futható pályán, gyönyörű környezetben, hegyek között átvezető kanyargós útvonalon futhattunk. A rajt 9:30-kor volt, de az óraátállításnak köszönhetően már kellemesen melegben rajtolhattunk.

1:19:30-as első félmaratonival kezdtem, de a verseny második felére, az évszakhoz képest melegre fordult az idő (23-24 fok). Az 5 kilométerenként elhelyezett frissítőállomásoknál már nem csak az izotóniás italok jöttek jól, de a vizes szivacsok is. Hangulatos települések sokaságán kanyargott a pálya, ahol a szurkolás sem maradt el.

aszodi_gabor

Végül kicsit lassabb második félmaratonit futva 2.42:14-es idővel a 9. helyen végeztem a kb. 400-500 fős mezőnyben. A versenyt a férfiaknál a kenyai Rop Kipchumba Joshua 2:18:51-, míg a nőknél az olasz Toniolo Deborah 2:51:33-as idővel nyerte meg.

Beszámoló: Aszódi Gábor


CIKKAJÁNLÓ2018-05-08  ATLÉTIKA

ZSÁMBÉKFUTÁS, AVAGY A TÉLI ALAPOZÁS JUTALMA

Még dolgozik bennem az utolsó koffeines gél, mikor ezeket a sorokat írtom, így a beszámoló talán visszaadja majd az élményeimet. Abból ugyanis kaptunk bőven a mai gyönyörű időben, a zsámbéki határban. [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: kettő + kilenc =