Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ

CSAPATTAGOK
TISZTELETBELI TAGOK
ADÓ 1 %TÁMOGATÓINK

ravak

FNTKUPAGYŐZELEM AZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁGON

SÁRKÁNYHAJÓ 2011-09-17

2011. szeptember 17-én a Lágymányosi Öbölben került megrendezésre az idei Sárkányhajó Roadshow záró fordulója, melyen a Merkapt Zrt. kollégákból és barátokból álló csapata a céges-mix kategóriában indult.

A Merkaptosok most is a jól bevált csatakiáltással – Ki a jó? Merkapt!!! – lelkesítették a szurkolókat és önmagukat és az első előfutamot 200méteren egy hajónyi fölénnyel meg is nyerték. A második előfutam 200-on szintén a Merkapt sárkányok győzelmével végződött; a végeredményt illető izgalmakat a 200m-es „A” döntő tartogatta és végül a Merkapt sárkányhajósai egy újabb aranyéremmel gazdagabban térhettek haza, valamint kvalifikálták magukat a 2000méteres versenyszámba.

Ebben a kategóriában a rövidtávúval ellentétben nem a beérkezés sorrendje számít, hanem a részidő; az egyes pozíciókból rajtoló versenyzőket 10mp különbséggel indítják, és szigorú szabályok vannak arra vonatkozóan, hogyan lehet megelőzni a másikat. A Merkaptosok az utolsó, 6. pozícióból rajtolhattak.

OB_kupa

A küzdelem hevében a Horváth Csaba „Indián” kormányzásával részt vevő Merkapt csapat csak egy dolgot felejtett el; hogy az előttük lapátolókat 10mp előnnyel indították útjukra a versenybírák. Szemük előtt végig az lebegett, hogy meg kell előzniük a versenytársakat, így óriási energiával lendültek előre és söpörték be végül az aranyat. 

A szombati örömmámort még egy kupagyőzelem is megkoronázta – a 2011-es Sárkányhajó Roadshow legeredményesebb versenyzőjének a Merkapt Sárkányhajó Csapatát kiáltották ki!

Ezzel az idei Sárkányhajó szezon véget ért – a Merkaptosok már most kezdik a felkészülést a következő évadra.  Amíg az idő engedi, vízre szállnak, aztán jönnek a téli alapozó edzések, és ha minden jól alakul, jövőre a cél: hasonló eredményeket szerezni amatőr mix kategóriában.

Szép volt lányok és fiúk, Ti vagytok a jók!


CIKKAJÁNLÓ2013-07-28  SÁRKÁNYHAJÓ

SÁRKÁNYHAJÓ ROADSHOW 2013, KECSKEMÉT

1,2,3,4... - Kecskemét! Négy versenyszám, négy helyezés, "egy csapat", az ötödik Sárkányhajó Roadshow eredménye. A kecskeméti verseny a közeli homokos strand miatt is a csapat egyik kedvenc helyszíne... [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: kilenc + öt =