Facebook


  FŐOLDAL  SZAKOSZTÁLYOK  SPORTKÖZPONT  KAPCSOLATCSATLAKOZZ

CSAPATTAGOK
TISZTELETBELI TAGOK
ADÓ 1 %TÁMOGATÓINK

ravak

FNT2012 A SÁRKÁNY ÉVE!

SÁRKÁNYHAJÓ 2012-01-05

2012 a sárkány éve!

Hamarosan kezdődik a Sárkányhajó szezon, a Merkapt sárkányhajó csapata még nagyobb erőbedobással készül az idei versenyekre!

2012 a sárkány éve a kínai asztrológia szerint, és a hiedelem szerint a sárkány a szerencse és az intenzív erő szimbóluma. Már a 2011-es évet is a szerencse és az intenzív erő jellemezte a Merkapt sárkányhajó csapata számára; dobogós helyezések és kupagyőzelem volt az év mérlege. A 2012-es szezonra még nagyobb erőbedobással készül a csapat, a téli időszakban alapozó edzésekkel, futással tartják kondiban magukat. Csada Ágnes csapatkapitány elégedett a tavalyi évi eredményekkel, idén még több aranyéremmel szeretné öregbíteni a Merkapt Sárkányok hírnevét. A csapattagok lelkesedését és felkészülését nézve erre minden esély meg is lesz, sőt, ha hihetünk a jóslatnak, mely szerint ez az év tele lesz titokzatos és emlékezetes pillanattal, akkor biztosak lehetünk abban, hogy érdemes figyelemmel kísérni a Merkapt sárkányhajó csapat 2012-es szerepléseit is.

A Merkapt sárkányhajó csapata a 2011-es nagykanizsai győzelem után:

Nagykanizsa


CIKKAJÁNLÓ2013-07-28  SÁRKÁNYHAJÓ

SÁRKÁNYHAJÓ ROADSHOW 2013, KECSKEMÉT

1,2,3,4... - Kecskemét! Négy versenyszám, négy helyezés, "egy csapat", az ötödik Sárkányhajó Roadshow eredménye. A kecskeméti verseny a közeli homokos strand miatt is a csapat egyik kedvenc helyszíne... [...]
KOMMENTEKKérlek add meg számmal az alábbi két szám összegét: kilenc + négy =